lørdag 27. august 2011

Pirat fest..

Isak ble 6 år, og da måtte jo han også få  feire med gutta i klassen sin..
Han ville ha pirat fest, så da måtte jeg jo ordne det da..

 Dekket til pirat fest..
 Pirat godt poser med litt godteri og popcorn.. De har jeg laget selv, sydde poser av gråpapir, skrev på pirat godt med svart tusjpenn, og knytte på hemper i naturtråd, limte også på et piratbilde..

 Piratsjokoladekake..
 Servietter fra Ica Maxi, plastbeger med pålimte piratmerker..
Lagde også papirbåter med pålimt flagg og navn til alle sammen.
 Skatten gjemt i kista.. De fikk først noen lapper hvor det sto hvor skatten kanskje var gjemt, deretter fant de lapper mange steder ute, før den siste lappen førte dem inn i stua og til kista..
 Pirat saft... Her i huset drikker vi ikke brus, så vi lagde saft og fyllte på disse flaskene, det er Efferve flasker som jeg har limt pirat merker på, og knytt på naturhyssing.. på baksiden står det : Saft laget for ekte pirater..
Noen små cupcakes..

Muffins med hjemmelagde flagg..


8 kommentarer:

Lindas Lille Leilighet sa...

Så koselig:) Ble nok fornøyd med det ja:D Takk for sporene du legger igjen hos meg..Koselig er det:)

Klem til deg

Kikki sa...

SÅ utrolig mye fint du har laget til pirat-festen!
Takk for kommentar inne hos meg! Lurte på i forhold til Chi, det føles ikke "kaldt", om du skjønner hva jeg mener? :) Prøvde å se om jeg fant noen bilder fra rommene.

Kikki sa...

Takk for supre tips, søte deg! Nå er jeg ennå mer overbevist om at det må bli Chi! :) Nydelig barnerom dere har pusset opp, elsker de røde detaljene mot det lyse!

~ Marit ~ sa...

Du er jo bare superflink- og kreativ, Silje !! Kjempestilig bursdags-stæsj :D

Sommerhuset i bakken sa...

Fantastisk! Denne festen må jo bare bli en suksess - med så herlig dekket piratbord og så mange morsomme piratdetaljer. Så flink du har vært! Du får gratulere sønnen så mye. Hiv o'hoi!

Ha en super søndag!

MissMette sa...

Hei Silje Kristin
Gratulerer så mye med 6 åringen din ღ Kan tenke meg at han ble fornøyd, dette ser jo helt fantastisk flott ut! - flink du er... Ønsker deg en fortsatt fin søndag og helg... Klem fra Mette

www.jeanetteskreativeutbrudd.blogspot.com sa...

Så mange fine idéer til guttebursdag, det skal jeg huske på om det er eb gutt eller to i magen min:-) Ha en fortsatt fin kveld!
Hilsen Jeanette:-)

Siv Iren sa...

Så utrolig gjennomført og fin piratbursdag du har hatt! Suger til meg inspirasjon her. Aller best likte jeg saftflaskene med påskrift. Råkule var de!